SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
16:05:2017 08:52
Interessen for Nicolai Jørgensen er enorm

Nicolai Jørgensen er eftertragtet.


Med 21 mål i sæsonen blev Nicolai Jørgensen topscorer i den hollandske Æresdivision, og samtidig kunne Jørgensen også fejre et hollandsk mesterskab, der tilmed betyder, at den 26-årige angriber i den kommende sæson skal spille Champions League med Feyenoord.

Men spørgsmålet er, om Nicolai Jørgensen også er at finde i Feyenoord i næste sæson.

I hvert fald er interessen i den danske angriber stor, efter en fremragende sæson, der ud over 21 ligascoringer også bød på 11 assists og altså et mesterskab. Godt nok har danskeren ikke så travlt med at komme videre, og han har også sagt, at han gerne vil blive i Rotterdam-klubben, men det er aldrig til at sige, hvad der sker. Specielt ikke, når man er eftertragtet.

- Når man besidder Nicolais egenskaber og formår at sætte en sæson sammen, som han har gjort, er der meget stor interesse. Han er topscorer i Holland - det alene genererer en voldsom interesse. Men ud over at være målscorer er han også typen, der vinder mesterskaber. Det har han igen bevist, og det ved klubberne godt. Så interessen er meget, meget stor, skriver Jørgensens agent, Mikkel Nissen, i en e-mail til BT.

Det er 18 år siden, at Feyenoord sidst vandt mesterskabet, så der var ikke overraskende fest, da holdet søndag vandt med 3-1 hjemme over Heracles. Jørgensen kom i den kamp ikke på tavlen, i det holdkammeraten Dirk Kuyt scorede alle tre mål.


SIDEN SIDST...

OP | NED