SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
09:10:2017 20:32
Iniesta hylder danske legender: Dem ville jeg gerne have spillet med

Andres Iniesta har fået til opgave at pege på fire spillere, han gerne ville spille sammen med. Her er halvdelen danskere.


I en video på FC Barcelonas Facebook-side afslører anføreren, at han gerne ville have spillet med både Peter Schmeichel og Michael Laudrup, hvis det var muligt. 

- På målmandsposten har jeg valgt Peter Schmeichel. Jeg mener, at han er en af de bedste målmænd nogensinde. Han er en af de største målmænd, som jeg gerne vil have spillet med, siger Andres Iniesta i videoen på Facebook.

Også Michael Laudrup får pæne ord med på vejen.

- Jeg har valgt Michael Laudrup, da han er en af mine helt store idoler. Det ville være fantastisk at have været på banen med ham, selvom det bare havde været kort tid. Han havde stil og klasse, og han var mit idol på grund af den måde, han spillede på, fortæller Barcelona-profilen.

Yderligere fandt Andres Iniesta frem til, at Paulo Maldini og brasilianske Ronaldo bør være med på listen bestående af fire spillere, som Barca-spilleren gerne ville have spillet med.

Den spanske midtbanespiller har netop skrevet under på en kontrakt, der varer, indtil han vælger at gå på pension som spiller i FC Barcelona.


SIDEN SIDST...

OP | NED