SIDEN SIDST...

OP | NED
12:06:2018 14:42
I tilfælde af dansk VM-guld: Alle spillere får enorm millionbonus

Der er særdeles mange penge at hente for de danske landsholdsspillere, hvis de skulle gå hen og vinde VM. 4,3 millioner kroner lyder bonussen til hver enkelte spiller på.


Udover det vil være en sportstriumf af dimensioner, så ville danske VM-guldmedaljer lune gevaldigt på landsholdsspillernes kontoer.

DBU og Spillerforeningen har nemlig indgået en aftale om at udbetale 4.316.000 kroner til hver enkelte spiller, der er med i VM-truppen, hvis Danmark vinder VM.

Allerede er samtlige 23 spillere sikret 739.000 kr. for at deltage i gruppespillet.

Skulle Danmark gå videre til ottendedelsfinalen, stiger beløbet, og hver spiller får i stedet 1.184.000 kr. Ender landsholdet i kvartfinalen, lyder bonussen på 1.905.000 kr, mens en semifinale-plads garanterer 2.363.000 kr. pr. snude i truppen.

Ifølge Ekstra Bladet er det den største aftale, som DBU og Spillerforeningen nogensinde har indgået i forbindelse med en slutrunde.

- VM er en kæmpe begivenhed for dansk fodbold. Det giver samtidig en række indtægter, som vi deler med spillerne og samtidig investerer i talentudvikling, spillerudvikling og andre projekter i dansk fodbold. På den måde kan VM være med til at skabe yderligere udvikling af dansk fodbolds fremtid, siger DBU's elitechef, Kim Hallberg, til avisen.

Danmark spiller den første kamp ved VM på lørdag mod Peru.


SIDEN SIDST...

OP | NED