SIDEN SIDST...

OP | NED
09:01:2019 12:54
Horsens mangler målmand i opstarten: Kommer med på træningslejr

Kevin Ray Mendoza misser den første del af opstarten i AC Horsens, da han er til Asian Cup med det filippinske landshold. Klubben forventer dog at have ham tilbage til holdets træningslejr.


Sonni Nattestad, Mathias Kristensen og Lasse Kryger er alle væk i Horsens-truppen, men ellers har Bo Henriksen stort set samme trup til rådighed i denne uge, når AC Horsens starter ud med forberedelserne til foråret i Superligaen, som han havde det i december. 

Dog med én enkelt undtagelse.

"De Gules" andetvalg på målmandsposten Kevin Ray Mendoza er nemlig til Asian Cup med det filippinske landshold, hvor han dog også ser til fra bænken, da Michael Falkesgaard er Filippinernes nummer 1. 

Her er gruppespillet kun lige gået i gang, og finalen spilles først den 1. februar, men Horsens-manager Bo Henriksen forventer alligevel, at han snart har sin målmand tilbage fra landsholdstjeneste:

- Jeg forventer, at han i hvert fald kommer med på vores træningslejr. Han kommer måske et par dage senere afsted, men det skal nok gå, siger Henriksen til Horsens Folkeblad

AC Horsens tager den 23. januar på træningslejr i Tyrkiet i 10 dage. Du kan læse mere om klubbens opstartsprogram her


SIDEN SIDST...

OP | NED