SIDEN SIDST...

OP | NED
06:11:2018 09:07
Horsens-anfører: Skulle være blevet på banen

AC Horsens-anfører Mathias Nielsen fortryder, at han lod sig udskifte med en halv time igen af lokalopgøret mod Vejle Boldklub mandag aften.


Det står efterhånden mere og mere klart i dette Superligaefterår, at der synes meget langt fra topniveau til bundniveau i AC Horsens.

Bo Henriksens tropper har slået både FC København, FC Midtjylland og FC Nordsjælland på udebane, men har omvendt også tabt point mod hold i tabellens tungere ende, senest mandag aften hvor "Den Gule Fare" simpelthen bare blev overmatchet af lokalrivalerne fra Vejle Boldklub. 

Kampen endte 3-1 til oprykkerne, og sejren var kun for alvor i fare, da indskiftede Hallur Hansson scorede få sekunder inde i anden halvleg til stillingen 2-1. Den pludselige spænding fik også Horsens-anføreren Mathias Nielsen til at lade sig udskifte med en halv time igen, da han løb rundt med et gult kort og frygtede et rødt. 

Men det fortyder han nu:

- Jeg følte, at vi havde en chance, da vi havde fået reduceret til 2-1, så jeg ville undgå et rødt kort, men her bagefter var det en forkert beslutning. Jeg skulle være blevet på banen og så have ladet det være op til dommeren og Bo Henriksen, om jeg skulle spille færdig, fortæller Mathias Nielsen til Horsens Folkeblad.

Næste kamp for AC Horsens er på hjemmebane lørdag eftermiddag, hvor SønderjyskE kommer på besøg i Superligaen.


SIDEN SIDST...

OP | NED