SIDEN SIDST...

OP | NED
05:12:2018 21:23
Hollandsk klub håber at kunne lokke Robben hjem

FC Groningens direktør ser meget gerne, at Arjen Robben får lyst til spille for klubben, inden han afslutter sin karriere.


I weekenden kunne Arjen Robben annoncere, at han er i gang med sin sidste sæson i Bayern München, og det har allerede fået mindst én klub til at spærre øjnene op.

Hollænderens barndomsklub, FC Groningen, håber således, at der er en mulighed for, at den 34-årige kantspiller får lyst til at give et bidrag og spille en eller flere sæsoner i klubben, inden han helt lægger fodboldstøvlerne på hylden efter en lang og flot karriere.

- Det ville være den ultimative drøm, hvis han sluttede sin karriere i FC Groningen, fortæller Hans Nijland, som er direktør i den hollandske klub, til Dagblad Noorden.

Samtidig fortæller direktøren også, at klubben har været i kontakt med Arjen Robbens far.

- Vi har været i kontakt med Arjens far, da vi fandt ud, at han forlader Bayern. Men vi ved godt, at vi ikke er så attraktiv en klub for Robben. Han er en af de bedste spillere i verden, siger Nijland.

Arjen Robben blev opfostret på FC Groningens akademi, og han nåede at spille 52 kampe for klubben, inden PSV Eindhoven i 2002 slog kløerne i ham.


SIDEN SIDST...

OP | NED