SIDEN SIDST...

OP | NED
13:02:2018 07:33
Hobro-anfører: Vi kan ikke være vores bane bekendt

Kaptajnen, Jonas Brix-Damborg, kritiserer Hobro IK's egen hjemmebane efter nederlaget til AGF.


Oftest ser man, at kritikken om fodboldbaners tilstand opstår, når et mandskab ikke kan finde fodfæste på et udebane-stadion.

Men efter mandagens møde med AGF må Hobro-anfører Jonas Brix-Damborg indrømme, at hjemmebanen, DS Arena ikke lever op til standarden, der bør være i Superligaen. Arbejdsbetingelserne var simpelthen for svære.

- Tidligere på sæsonen var jeg lidt ude efter Helsingørs bane, men vi må også erkende, at vi ikke kan være den her bane bekendt. Det er ens vilkår for begge hold, men der er jo ingen, der ønsker at spille på sådan en bane, for kvaliteten bliver også derefter, siger anføreren til Nordjyske. 

Yderligere slår kaptajnen fast, at Hobro IK burde have tilkæmpet sig et resultat på 0-0, og derfor var nederlaget til AGF ekstra bittert.

Ujævnhederne på banen voldte dog ikke problemer for Tobias Sana, der midtvejs i anden halvleg hamrede sit mål i netmaskerne og blev matchvinder for AGF.

Målet kan du se oven for artiklen.

Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.


SIDEN SIDST...

OP | NED