SIDEN SIDST...

OP | NED
04:12:2018 19:26
Hjulmand uenig med Zorniger: Har aldrig haft en dygtigere ungdom

Kasper Hjulmand er slet ikke på linje med Zorniger, når det handler om, hvad den danske ungdom er klar til.


I Brøndby kunne man ikke finde en eneste dansker i klubbens startopstilling, da de gik på banen mod Hobro i weekenden. Her var Brøndby-træner Alexander Zorniger ikke sen til at melde ud, at de unge spillere i klubben fra 'Masterclass' ikke har mentaliteten i forhold til at tage det næste skridt.

Sådan ser FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand ikke helt på det, og det ville også være ganske specielt, når man tænker på, hvor mange unge spillere af egen avl, der er at finde på Farum-holdet uge efter uge.

Hjulmand peger i et interview med Ekstra Bladet på, at indtrykket af ungdommen er særdeles positivt.

- Vi har aldrig haft en ungdom, der var så dygtig og ambitiøs som nu. Jeg synes, at vi i Danmark godt kan være stolte af de drenge, vi har ude i Europa. De har et pissegodt ry, og klubberne er glade for dem, siger Kasper Hjulmand.

Derudover mener han også, at det kan være en god idé, hvis man kigger lidt indad. Særligt hvis ens egen referenceramme handler om, hvordan verden så ud for 20-30 år siden, når verden ser anderledes ud i dag. Derfor slår FCN-træneren fast, at det er afgørende, at man lærer at forstå, hvordan de unge tænker.

Endelig gør Kasper Hjulmand det dog også klart, at man stadig skal holde fast i visse gamle dyder, som blandt andet handler om at knokle på - men at ungdommen i dag er meget ambitiøs og flittig.


SIDEN SIDST...

OP | NED