SIDEN SIDST...

OP | NED
17:05:2017 08:48
Hjulmand: Store klubber kigger på vores spillere

Ifølge Kasper Hjulmand er der prominente klubnavne, som er blandt aspiranterne til at hente flere FC Nordsjælland-spillere.


I år har FC Nordsjælland i glimt vist, hvorfor de for fem år siden vandt Superligaen, og de primære aktører i dette har været forsvarsstyrmand Andreas Maxsø, midtbanemanden Stanistav Lobotka og bomberen Marcus Ingvartsen.

Efter sommer forventer manager Kasper Hjulmand da heller ikke, at de tre spillere stadig har sin dagligdag i det nordsjællandske.

- Det er store klubber, der kigger på vores spillere. Og jeg ved godt, at vi er en sælgende klub. Før vi får butikken til at gå i balance, må vi indstille os på at sælge spillere, siger en trods alt ærgerlig Kasper Hjulmand til Ekstra Bladet.

De tre spillere har nemlig vist et kontinuerligt højt niveau over hele sæsonen, og at de momentvis har været for gode til Superligaen.

- Stanislav Lobotka er den bedste midtbanespiller, jeg nogensinde har arbejdet med. Han kan træde direkte ind i Bundesligaen. Han gør jo lige, hvad der passer ham.

- Andreas Maxsø har bare udviklet sig gennem det seneste år. Han har kun spillet én dårlig kamp i sæsonen, og så er det klart, at der vil være interesse for Superligaens topscorer, der har scoret 22 mål, konstaterer Hjulmand.


SIDEN SIDST...

OP | NED