SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
06:11:2018 12:18
Hjalte Bo Nørregaard ny U19-træner i FC København

FC Københavns tidligere anfører Hjalte Bo Nørregaard er ny U19-træner hos løverne.


Brian Riemer stoppede for et par uger siden som U19-træner i FC København for at blive assisterende træner for Thomas Frank i Brentford FC, og dermed blev en stilling ledig hos løverne. Den er nu blevet besat af Hjalte Bo Nørregaard.

Den tidligere FCK-spiller var assistent for Brian Riemer, og dermed er der tale om en forfremmelse til den tidligere anfører i klubben.

- Det bliver en spændende udfordring, som jeg er rigtig glad for at få lov til at prøve kræfter med. Jeg har været så heldig at stå i lære hos Jacob Neestrup i to år på U17 og siden i sommer hos Brian, og jeg har også et stærkt team omkring mig, så jeg føler mig godt rustet. Jeg kender også alle drengene rigtig godt, så glæder mig bare til at arbejde videre med dem og udvikle dem yderligere, så de kan udlevere deres drømme, siger Hjalte Bo Nørregaard til klubbens hjemmeside.

Hjalte Bo Nørregaard, der også har været assisterende træner på FCK's U17-mandskab, får Stefan Madsen som assisent. Han rykkes op fra et job som cheftræner for U14-holdet, og dermed er FCK nu på jagt efter en ny træner til U14.

FC Københavns U19-mandskab har tabt tre kampe i træk og er nummer otte i ligaen. Hjalte Bo Nørregaard debuterer som cheftræner på lørdag mod Esbjerg fB. 


SIDEN SIDST...

OP | NED