SIDEN SIDST...

OP | NED
07:11:2018 09:20
Heldet vendte for Eriksen og Tottenham: Det var lidt karma

Christian Eriksen glæder sig over den sene sejr på 2-1 over PSV Eindhoven og giver en status på sin skadessituation.


Christian Eriksen har været ude med en skade i det seneste stykke tid og var derfor heller ikke med på landsholdet i de seneste kampe mod Irland og Østrig. 

Danskeren har fået et par korte indhop i de seneste tre Premier League-kampe, og tirsdag fik han så comeback i startelleveren for Tottenham, da de mødte PSV Eindhoven i Champions League-gruppespillet.

Kun en sejr talte for de to mandskaber, der begge kun stod med ét point efter tre kampe inden opgøret, og selvom det i størstedelen af kampen lignede et Tottenham-exit, så vendte Harry Kane i slutminutterne kampen på hovedet med to scoringer, der gav englænderne en sejr på 2-1. 

Og sejren var fortjent, mener Eriksen, der fik samtlige 90 minutter på banen:

- Det var en hektisk afslutning, som heldigvis gik til vores fordel. Men hvis man så kampen, fortjente vi også at vinde, og vi skulle også have scoret et par mål i første halvleg. Det var dejligt at få tre point - især da det var første gang i den her turnering.

- Bolden faldt lidt mere vores vej til slut, end den gjorde i første halvleg, og deres keeper havde også et par store redninger i første halvleg, som holdt dem inde i kampen. Det var lidt karma, for det held de havde i første halvleg, kunne de ikke have i hele kampen. Så havde vi heldet med os til sidst, især ved det sidste mål, hvor den blev ramt på vejen to gange, sagde Christian Eriksen efter kampen til TV3 Sport.

Den danske offensivspiller manglede i den grad i den seneste landsholdssamling, men mandag var han igen udtaget i Åge Hareides trup til de kommende Nations League-opgør mod Irland og Wales. 

Og selvom Eriksen stadig mangler lidt endnu før at blive sin skade helt kvit, så føler han sig godt tilpas og melder sig selv klar til kamp:

- Jeg synes, jeg er ovre den (skaden red.). Jeg mærker lidt til det en gang imellem, men det passer egentlig fint. Jeg har ikke spillet så meget, som jeg plejer på det seneste, men jeg tror træneren passer lidt på os allesammen, for vi har haft rigtig mange kampe på det seneste. Der er fokus på at blive helt fit, men jeg er tæt på at være der, lød det fra Christian Eriksen.

Inden landskampspausen skal Tottenham og Christian Eriksen dog lige møde Crystal Palace på udebane i den engelske Premier League. Den kamp spilles på lørdag kl. 18.30.


SIDEN SIDST...

OP | NED