SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
16:05:2018 12:27
Halldorsson: Randers-nedrykning påvirker ikke mit VM

Selv hvis uheldet er ude, og Randers FC skulle rykke ned i 1. division, forventer Hannes Halldorsson ikke, at han står en dårligere VM-slutrunde af den grund.


Hannes Halldorsson kan stadig risikere at få den værst tænkelige optakt til VM-slutrunden. For Randers FC klarede sig ganske vist bedst mod FC Helsingør i første omgang af nedrykningsplayoff, men nedrykningen er ikke afværget endnu.

Men selv hvis det sker, og Halldorsson må tage til Rusland med udsigten til at blive 1. divisionsspiller, tror han ikke, at det får nogen betydning for hans præstationer under slutrunden. Han plejer at være god til at skille tingene ad, siger han.

- Hvis vi kun snakker VM, så tror jeg ikke, det kommer til at påvirke mig, om vi rykker ned eller ikke. Jeg er meget god til at isolere ét opgør og et andet. Det har jeg gjort hele mit liv, så det påvirker mig faktisk ikke, siger han i et indslag fra Eurosport.

Du kan se hele indslaget, hvor den islandske landsholdsmålmand også snakker om at bruge landsholdet som pusterum i en svær sæson og svarer på den kritik, han har fået i løbet af sæsonen, her:


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.


SIDEN SIDST...

OP | NED