SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
15:04:2018 10:59
Guardiola: Premier League er så hård at vinde

Pep Guardiola nærmer sig endnu et nationalt mesterskab. Tidligere har han vundet det spanske og det tyske mesterskab, og han kan nu se, hvor hård Premier League er at vinde.


Manchester City nærmer sig det engelske mesterskab, og det hele kan blive afgjort i næste runde, hvis de henter en sejr over Swansea foran deres egne fans på hjemmebane. Skulle det ske, så vil det være en af de største øjeblikke for Pep Guardiola.

Det fortæller den spanske manager efter sejren over Tottenham på 3-1 lørdag aften.

- Det føles som en sværere titel. Fysisk, vejret, antallet af kampe. Det er hårdt. Premier League er så hård. Det er derfor et mesterskab forbliver i vores hjerter resten af vores liv. Det er en af mine største meritter, men jeg vil ikke sige, hvilken der er størst, da mesterskaber i alle lande er så vigtige, lyder det fra Guardiola.

Han fortæller endvidere, at det første mesterskab med Barcelona var som en drøm, der blev til virkelighed, ligesom sejren i Champions League over Manchester United på Wembley var noget ganske specielt.

- Det var så fedt. Særligt fordi vi spillede, som vi gjorde den dag. Men Premier League kommer til at være en af de flotteste og mest vigtige. Helt afgjort, siger Pep.

Manchester City kan tilmed blive mestre før Swansea-kampen. Det vil ske, hvis Manchester United taber til West Bromwich senere søndag.

Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.


SIDEN SIDST...

OP | NED