SIDEN SIDST...

OP | NED
12:02:2018 12:37
Guardiola om de Bruyne: Svært at finde noget bedre i Europa

Den belgiske midtbanespiller Kevin de Bruyne er ifølge Manchester City-manager Pep Guardiola et godt bud på en Ballon d'Or-vinder.


Da Manchester City i weekenden vandt med 5-1 over Kasper Schmeichel og Leicester City, var Kevin de Bruyne som altid i storslået form.

Godt nok scorede Sergio Aguero fire gange i kampen og stjal dermed overskrifterne, men Kevin de Bruyne fortsatte sin storslåede form fra sæsonen, hvor han med afstand har været Premier Leagues og Manchester Citys bedste spiller.

De Bruyne lavede tre assists i kampen, og han står nu noteret for 14 assists i sæsonen, mens han samtidig har tilføjet syv mål i premier League.

Ifølge manager Pep Guardiola er Kevin de Bruyne et emne som Ballon d'Or-vinder - specielt, hvis han får løftet nogle timer i sæsoner.

- For at være i betragtning skal man vinde (Champions League) eller være med til det sidste.

- Hvis du ser, hvordan han spillede mod Leicester, er det svært at finde noget bedre i Europa.

- Det er ikke kun én kamp - det  har været hele sæsonen og altså hver tredje dag, at han har spillet sådan, siger den spanske manager for Manchester City.

Manchester City ligger suverænt nummer et i Premier League med 16 point ned til Manchester United på andenpladsen, mens klubben klubben møder Basel i Champions League og fortsat er med i FA Cuppen, ligesom holdet møder Arsenal i Carabao Cup-finalen.

Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.


SIDEN SIDST...

OP | NED