SIDEN SIDST...

OP | NED
16:05:2017 07:45
Guardiola: Jeg var blevet fyret i en større klub

Manchester City-manageren vinder ingen titler i denne sæson, og det havde fået konsekvenser i en større klub, mener han.


Pep Guardiola får ikke et trofæ til samlingen i sin første sæson i Manchester City. I stedet kæmper klubben nu om tredjepladsen, som giver adgang til Champions League. 

Havde virkeligheden set sådan ud i en af spanierens tidligere klubber, så havde han fået sparket. Det mener han i hvert fald selv.

- Jeg blev presset, da jeg blev manager i Barcelona, og jeg havde ikke nogen erfaring eller resultater at dække mig ind under. Hvis du ikke har vundet noget i den klub efter seks måneder, så er du ude. I Barcelona og Bayern München skal du vinde med det samme, du får ikke en ekstra chance, siger han til Independent.

Manchester City røg ud i semifinalen af FA Cup'en mod Arsenal. I EFL Cup'en blev endestationen Manchester United og i Champions Leauge tabte klubben til AS Monaco i ottendedelsfinalen. 

Pep Guardiola kan dog glæde sig over, at han får en chance til.

- Her har de givet mig en ekstra chance, og den vil vi sammen forfølge. I en stor klub havde jeg været ude. Helt sikkert. Ingen tvivl, siger han.


SIDEN SIDST...

OP | NED