SIDEN SIDST...

OP | NED
05:12:2018 06:57
Guardiola hilser Financial Fair Play-undersøgelse velkommen

Den spanske manager er ikke nervøs ved, at Manchester City kan se frem til at blive undersøgt af UEFA for brud på Financial Fair Play-reglerne, selvom det kan betyde udelukkelse af Champions League


Det kører upåklageligt for Manchester City i Premier League, hvor holdet fortsat er ubesejret og fører tabellen, og i Champions League er de allerede videre fra gruppespillet. Udenfor kridtstregerne har den engelske storklub dog lidt større problemer på halsen, da den er under mistanke for at have brudt UEFAs Financial Fair Play-regler.

Det er klubben allerede blevet dømt for én gang tilbage i 2014, og derfor kan endnu en dom med stor sandsynlighed ende med en udelukkelse af Champions League. Manchester City beskyldes denne gang for at have brugt sponsoraftaler til at snyde, og UEFA med præsident Aleksander Ceferin i spidsen har varslet en undersøgelse af klubben.

Men undersøgelsen og den mulige udelukkelse af Champions League bekymrer ikke Manchester City-manager Pep Guardiola. Han hilser i stedet undersøgelsen velkommen, og har stor tiltro til sin arbejdsgiver. Det beretter engelske Sky Sports.

- UEFA gør, hvad de gør. Hvis de har fundet noget, vil klubben melde ud. Og jeg vil gerne gøre det, for vi ved præcis hvornår vi stopper disse stemmer.

- Hvis vi gjorde noget galt, vil vi vide det, og hvis vi ikke gjorde noget galt, vil folk stoppe med at snakke om det. Så vi kommer til at vente. Jeg stoler meget på min klub, på vores organisation. Så hvis noget er galt, vil de fortælle os det.


SIDEN SIDST...

OP | NED