SIDEN SIDST...

OP | NED
09:01:2019 12:56
Guardiola: Foretrækker at være med i alle turneringer

Liverpools nederlag i FA Cup’en betyder færre kampe på programmet, men Manchester City-manager Pep Guardiola vil alligevel helst blive i alle turneringerne.


Onsdag aften tager Manchester City imod Burton Albion i den første af to semifinaleopgør i Carabao Cup’en. Det er samtidig den første af i alt tre cup-kampe i januar, der i øvrigt også byder på tre Premier League-kampe.

Men selvom det travle program kan give City en ulempe i forhold til titeludfordrerne fra Liverpool, der allerede er ude af FA Cup og Carabao Cup, så foretrækker Guardiola at være med så længe som muligt. Også selvom det betyder, at hans trup skal kunne klare Premier League, Champions League, Carabao Cup og FA Cup på samme tid.

- Jeg foretrækker at være med i alle fire turneringer, uden tvivl. Jeg vil gerne være med i dem alle så længe som muligt. Jeg var ked af det, da Wigan slog os ud af FA Cup’en sidste sæson. Jeg tager cup-turneringerne seriøst, siger Guardiola ifølge Sky Sports.

Manchester City lukkede i sidste spillerunde noget af hullet op til Liverpool i Premier League. Det skete, da de lyseblå vandt 2-1 hjemme mod netop ligaens tophold.

Det betyder, at Liverpool fortsat fører Premier League med 54 point - fire point mere end netop Manchester City på andenpladsen.


SIDEN SIDST...

OP | NED