SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
10:10:2018 18:39
Gent-bosser jubler over Thorup: Vi kender det skandinaviske marked

Der er stor tilfredshed i KAA Gent med ansættelsen af Jess Thorup.


Det er kun tre sæsoner siden, at KAA Gent kunne lade sig hylde som mestre i Belgien, så klubben er indiskutabelt en kæmpe i belgisk fodbold. Lige nu en sovende kæmpe.

Den aktuelle syvendeplads er ikke nok til at tilfredsstille ledelsen, der i mandags valgte at fyre cheftræner Yves Vanderhaeghe. Onsdag kunne Gent så præsentere afløseren - den danske mestertræner Jess Thorup.

Jess Thorup har underskrevet en tre-årig aftale med KAA Gent og forlader dermed FC Midtjylland, som han gjorde til danske mestre for bare et par måneder siden. I Belgien venter en helt ny hverdag for den 48-årige cheftræner.

Danskeren toppede fra dag ét ønskelisten i Gent, og der er stor tilfredshed med, at en aftale nu er underskrevet.

- Søndag aften besluttede vi at ansætte en ny cheftræner, og vi har været meget imponerede af FC Midtjylland, der har oplevet en forbedring i stil med vores egen. Derfor endte vi med Jess, som dog havde en kontrakt frem til 2021, så vi var nødt til at forhandle. Vi har fulgt det skandinaviske marked nøje i flere år, så vi havde gode kontakter. Rasmus Ankersen har vi kendt i en del år - blandt andet fra transferen med Gustav Wikheim - og vi nåede hurtigt til enighed, fortæller Michel Louwagie, der er direktør i Gent, til klubbens hjemmeside.

Også formand Ivan de Witte er glad for, at det lykkedes at nå til enighed med Jess Thorup om at blive cheftræner i KAA Gent.

- Vi talte sammen i tre-en-halv time tirsdag aften, og det var ikke engang om det økonomiske. Michel og jeg havde begge en meget god følelse omkring det, lyder det fra Ivan de Witte.

Ifølge Ekstra Bladet endte KAA Gent med at punge ud med tre millioner kroner for at købe Jess Thorup fri af kontrakten med FC Midtjylland. Thorup debuterer som Gent-træner den 21. oktober med en udekamp mod KV Oostende, som man er á point med i tabellen.

I FC Midtjylland har Kenneth Andersen overtaget Jess Thorups job. 


SIDEN SIDST...

OP | NED