SIDEN SIDST...

OP | NED
10:10:2018 18:20
Fyldte 18 år tirsdag: FCN henter ung ghaneser

FC Nordsjælland har skrevet kontrakt med endnu et ghanesisk talent fra Right to Dream-akademiet. Gideon Mensah underskrev aftalen på sin 18 års fødselsdag tirsdag.


Godt gemt væk i Ghana ligger Right to Dream-akademiet, som er ejet af den samme organisation, der ejer FC Nordsjælland, og den danske Superliga-klub har plukket mange spændende navne derfra. Blandt andre Abdul Mumin, Clinton Antwi og Mohammed Kudus er dugfriske skud fra Ghana. 

Nu har FC Nordsjælland sikret sig endnu en underskrift fra et ghanesisk talent.

Denne gang drejer det sig om Gideon Mensah, der fyldte 18 år tirsdag og ved den lejlighed underskrev en kontrakt med FC Nordsjælland. Tipsbladet.dk har været i kontakt med FCN, der bekræfter, at Gideon Mensah har skrevet under med klubben. Planen er, at Mensah rykker til Danmark i starten af det nye år og begynder på FC Nordsjællands U19-mandskab. I første omgang skal han gøre sin skolegang færdig i Ghana.

Gideon Mensah har været i Danmark i flere omgange, og han har også været i kamp for FC Nordsjællands reservehold. Ghaneseren slår sine folder i det centrale forsvar og har blandt andet repræsenteret Ghana ved U17-VM. 

FC Nordsjælland oplyser traditionelt ikke kontraktlængder - således heller ikke i tilfældet med Gideon Mensah. 


SIDEN SIDST...

OP | NED