SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
14:09:2018 11:25
Fremad Amager lejer nigeriansk midtbanespiller

Den kun 18-årige Emmanuel Okoko har skrevet under på en lejeaftale med 1. divisionsklubben Fremad Amager.


Transfervinduet er egentlig lukket i, men på deadlineday arbejdede 1. divisionsklubben Fremad Amager på at hente 18-årige Emmanuel Okoko til klubben på en lejeaftale, og papirerne er nu endegyldigt faldet på plads.

Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Den unge nigerianske midtbanespiller, der er ejet af Royal Sporting Club fra Nigeria, har sat sin underskrift på en lejeaftale for resten af indeværende sæson, og han beskrives som en defensiv midtbanespiller, der er fysisk stærkt og aggresiv i sit spil.

Selv glæder han sig til at prøve kræfter med dansk fodbold og håber, at lejeopholdet kan blive vekslet til en permanent aftale:

- Jeg er ekstremt glad for at det kom på plads, især inden deadline på sidste transferdag. Der har været en periode hvor alt skulle på plads, men jeg kan nu koncentrere mig om at spille fodbold.

- Det er en helt ny begyndelse for en ung spiller som mig, og jeg har kun intentioner om at give den 100 procent hver eneste dag. Lige så meget for at bevise at jeg har niveauet til denne række. Jeg så en rigtig god kamp mod Silkeborg og glæder mig til at skulle spille foran fansene. Jeg håber selvfølgelig at jeg kan bevise det allerbedste og at aftalen bliver permanent, fortæller Okoko til klubbens hjemmeside.

Emmanuel Okoko får nummer 14 i Fremad Amager. 


SIDEN SIDST...

OP | NED