SIDEN SIDST...

OP | NED
08:11:2018 09:06
Fra Haderslev til Kina: SønderjyskE's målmandstræner stopper

SønderjyskE bytter ud på målmandstrænerposten - klubbens mangeårige af slagsen Kaj Stefansen rykker til Kina.


Nogle gange får man et tilbud, man ikke kan sige nej til.

Sådan et har SønderjyskE's målmandstræner gennem de seneste seks år Kaj Stefansen fået af det kinesiske fodboldforbund, og derfor stopper han i Haderslev-klubben. Stefansen skal fremover være målmandstræner for Kinas kvindelandshold.

- Jeg har haft en stor drøm om at komme til udlandet, og det her er en super spændende mulighed. Kina skal spille VM i Frankrig til sommer, og vi skal allerede i træningslejr på Stillehavsøen Guam i næste uge, så det er lige på og hårdt.  Jeg er blevet 50 år, og jeg har været i den danske liga de seneste 32 år, så det bliver vildt spændende at prøve noget helt nyt i et stort og anderledes land, siger Kaj Stefansen til SønderjyskE's hjemmeside.

I SønderjyskE ville man ikke stille sig i vejen for Kaj Stefansen og muligheden i Kina.

- Kaj har været i SønderjyskE i mange år, og vi har forlænget aftalen flere gange, fordi vi har haft det godt med hinanden, men vi vidste også godt, at han havde den her udenlandsdrøm i maven, og at Kina stod højt på listen, så det hverken kunne eller ville vi stå i vejen for. Han har gjort det fremragende i SønderjyskE i mange år, og jeg ønsker ham alt mulig held og lykke med det kinesiske eventyr, siger sportschef Hans Jørgen Haysen.

Afløseren for Kaj Stefansen bliver 44-årige Toivo Vadum, der blandt andet har en fortid i Vejle Boldklub. 

– Han kommer med gode erfaringer fra Vejle, og han er arbejdsom og ærgerrig, så han kommer til at passe godt ind hos os. Nu er han i første omgang ansat for resten af året, hvor vi kan se hinanden an, og så tror og håber jeg da, at han bliver her i længere tid, siger Hans Jørgen Haysen.


SIDEN SIDST...

OP | NED