SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
05:12:2018 07:27
Forhandlinger brudt sammen: Ibrahimović' Milan-skifte hænger i en tynd tråd

Det lignede et spørgsmål om formaliteter, men i sidste øjeblik ser det ud til, at Zlatan Ibrahimović' skifte til sin tidligere klub AC Milan er faldet til jorden


Der har i den seneste tid været heftige spekulationer om Zlatan Ibrahimović' fremtid. Men det har virket sikkert, at han i hvert fald forlod sin amerikanske klub LA Galaxy for i stedet at vende tilbage til Europa.

Længe lignede det også, at AC Milans fans kunne se frem til at få deres tidligere helt Zlatan Ibrahimović tilbage til klubben. I hvert fald gik meldingerne fra Italien på, at det kun var detaljer der adskilte de to parter.

Men nu ser skiftet i stedet ud til at falde til jorden. Ifølge Sportitalia er forhandlingerne brudt så meget sammen, at de næppe bliver taget op igen. Derfor må AC Milans fans se langt efter den svenske superstjerne, mens Zlatan Ibrahimović selv ser ud til at måtte fortsætte i den amerikanske MLS.

AC Milan vil ifølge Football Italia nu kigge sig om efter en anden angriber til at forstærke holdet. Klubben var ellers klar til at hente Ibrahimović i LA Galaxy på en lejeaftale med købsoption i januars transfervindue.


SIDEN SIDST...

OP | NED