SIDEN SIDST...

OP | NED
08:11:2018 09:01
Forbigået af Hareide: Skov tror på dansk guld til U21-EM

Når nu Robert Skov ikke blevet udtaget til A-landsholdet i denne omgang, kan han trods alt glæde sig til to store kampe med U21-landsholdet. De skal forberede spillerne på slutrunden til sommer, som Skov mener, at Danmark kan vinde.


Da landsholdet senest var samlet i oktober, fik Åge Hareide et par spørgsmål til særlig Jacob Bruun Larsen og Robert Skov. Hvornår var tiden inde til, at de skulle med A-landsholdet, ville et par journalister gerne vide.

Siden fortsatte de to unge offensivspillere med at spille og særligt i Skovs tilfælde bombe løs for deres klubhold, så det helt store spørgsmål forud for mandagens udtagelse var, om Hareide ville tage Bruun Larsen og Skov med denne gang. Det gjorde han dog ikke.

Til gengæld forventer han, at der er en A-landsholdsspiller gemt i begge. Indtil den dag kommer, må de to spillere koncentrere sig om U21-landsholdet, der møder Spanien og England i to testkampe i den kommende landskampspause.

De skal forberede holdet på U21-EM, som Skov mener, at Danmark har en reel mulighed for at vinde.

- Vi har et rigtig godt hold og kan drive det langt. Jeg tror oprigtigt på, at vi har en chance for at vinde. Det mener jeg dybt seriøst med det hold, vi har. Det ville være exceptionelt at være en del af, siger Robert Skov til DR.

Han får i aften endnu en chance for at vise over for Åge Hareide, at han også kan begå sig på internationalt plan, når FC København gæster Slavia Prag i Europa League. Der er kickoff til det opgør klokken 21.


SIDEN SIDST...

OP | NED