SIDEN SIDST...

OP | NED
11:10:2017 07:32
Fodboldekspert ikke i tvivl om Danmarks ønskemodstander

Morten Bruun håber, at Danmark trækker Nordirland i næste måneds playoff-runde.


Fodboldekspert hos Discovery Network, Morten Bruun, er ikke i tvivl om, at Nordirland er det dårligste hold, som Danmark kan møde i playoff-runden.

- Det er uden tvivl min ønskemodstander. Det er ikke noget godt hold. Halvdelen af holdet er ikke interessant for Premier League-klubber. Dem bør vi kunne slå, siger han til Ritzau.

Danmark er blandt de fire seedet efte at Frankrig vandt deres kamp mod Hviderusland, og det betyder, at Sverige, Irland, Grækenland og Nordirland er blandt de modstandere, som det danske landshold kan stå over for i to afgørende kampe for at komme til VM.

For to år siden var Danmark ligeledes ude i to afgørende playoff-kampe for at komme til EM, og dengang hed modstanderen Sverige. Ifølge Morten Bruun skal Danmark håbe på ikke at blive parret med nabolandet, da det er det stærkeste af de fire mandskaber, som landsholdet kan møde.

Foruden Nordirland betragter Morten Bruun også Danmark som favoritter mod Irland og Grækenland, omend han forventer, at de vil yde mere modstand end Nordirland.


SIDEN SIDST...

OP | NED