SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
10:01:2019 14:03
Flere klubber vil leje Newcastle-dansker

Den danske angriber Elias Fritjof Sørensen fra Newcastle United kan meget vel blive udlejet i januar - angriberen er efterspurgt.


19-årige Elias Fritjof Sørensen fra Newcastle United er de næste dage med det danske U21-landshold, der er rejst på tur til Mexico. Her skal landstræner Niels Frederiksen se nærmere på nogle af de spillere, der kan tænkes at være fremtiden på holdet. Det er hovedsageligt spillere fra den hjemlige liga og spilere, som ikke har aktiviteter med klubholdet i løbet af perioden, der er med på turen. Blandt andet altså Elias Fritjof Sørensen.

Når angriberen så er færdig med Mexico-turen, kan han se frem til at komme tilbage til Newcastle, hvor der foremntlig skal træffes vigtige valg.

19 gange har han scoret alt i alt for Newcastles reservehold denne sæson, så det kan være nu, han skal ud på en lejeaftale for at få noget mere markant kamperfaring samt hår på brystet. 

Og der er interesse.

Ifølge The Chronicle - den lokale avis i Newcastle - er der stor interesse i danskeren. Tidligere har Hartlepool United haft en scout til at overvære Elias Fritjof Sørensen, og også Gateshead, der ligger i forlængelse af Newcastle, har udtrykt interesse for angriberen.

Og senest er det League One-klubben Blackpool, der har henvendt sig til Newcastle United og udtrykt interesse for den danske angriber, der i mandags forlængede sin aftale med Newcastle, så den løber frem til sommeren 2022.

Elias Fritjof Sørensen har en fortid i HB Køge, hvor han som 16-årig fik førsteholdsdebut og blev klubbens yngste spiller nogensinde. 


SIDEN SIDST...

OP | NED