SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
11:07:2018 19:58
Fiat-medarbejdere vil strejke ovenpå støtte til Ronaldo-indkøb

FIAT hjalp til, da Juventus skulle finde penge til købet af Cristiano Ronaldo, og den er nogle af de ansatte i bilfirmaet ikke så imponerede over.


Det er ikke alle italienere, der er lige begejstrede for Juventus' køb af Cristiano Ronaldo. I den syditalienske by Melfi har de ansatte på en af Fiat-fabrikkerne meldt, at de vil strejke fra søndag til til tirsdag.

Det melder deres fagforening i en officiel pressemeddelelse.

Her bliver det slået fast, at de ikke kan forstå, at Fiat har valgt at bidrage med penge til købet af Ronaldo, når de ansatte ofte har skulle høre på, at det er svære tider, og at man skulle passe på.

- Mens arbejderne og deres familier strammer bæltet mere og mere, så vælger firmaet at investere massevis af penge på en enkelt menneskelig ressource. Er det rimeligt? Er det normalt, at en person tjener millioner, mens tusinder af familier ikke kan klare sig til midten af måneden, lyder det i meddelelsen.

I stedet for mener de, at Fiat i stedet skulle koncentrere sig om at investere i nye bilmodeller, som sætter de ansattes interesser først. Hvis det ikke er noget, de vil, så peger man på, at det er et tegn på, at Fiat foretrækker fodboldverdenen, underholdning og alt muligt andet.

Prisen for Ronaldo skulle ligge på omkring 750 millioner kroner. Dertil er portugiseren på en fire-årig kontrakt, hvor han angiveligt vil tjene 225 millioner kroner om året.


SIDEN SIDST...

OP | NED