SIDEN SIDST...

OP | NED
08:01:2019 19:56
FCN-stortalent: Mål mod AIK var det vildeste

19-årige Magnus Kofod Andersen fik sit gennembrud for FC Nordsjælland i 2018, og for midtbanespilleren står bronzemedaljerne i Superligaen og hans scoring i Europa League mod AIK Stockholm som to unikke højdepunkter.


I sidste sæson spillede teenageren Magnus Kofod Andersen sig ind på FC Nordsjællands centrale midtbane ved siden af den nuværende Celta Vigo-spiller og landsholdsanfører, Mathias Jensen.

I sommer sagde Farum-klubben farvel til Jensen og overlod dirigentstokken på midtbanen til Magnus Kofod, og det må siges at være en lynkarriere på seniorplan, som den unge playmaker har gennemgået i løbet af det seneste halvandet år.

Den lille midtbanespiller lægger heller ikke skjul på, hvor vildt et år 2018 var. Specielt tredjepladsen i Superligaen, der blev snuppet for næsen af FC København, står klart i erindringen som et stort øjeblik. Det fortæller han i et interview med FCN TV. 

- Det er en glæde, som man bare ikke har oplevet før. For det er bare noget andet, når man spiller på senior-niveau. Det betyder så meget mere, når man vinder. Det var en helt unik følelse, siger Magnus Kofod.

Når snakken falder på det største enkeltstående moment i 2018, er den 19-årige FC Nordsjælland-spiller ikke i tvivl. Hans 1-0-scoring på hjemmebane mod AIK Stockholm i Europa League-kvalifikationen.

- Det var endnu vildere at lave det første mål. I sådan en kulisse speciel i sådan en kulisse og i så vigtig en kamp. Følelsen var noget af det vildeste, jeg har prøvet indtil videre, siger han.

Magnus Kofod Andersen og FCN tager for alvor hul på forberedelserne til forårssæsonen med en testkamp mod AGF den 19. januar.


SIDEN SIDST...

OP | NED