SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
10:02:2019 17:52
FCN og Brøndby delte i hæsblæsende affære

FC Nordsjælland og Brøndby IF scorede hver især tre mål, da de indledte forårssæsonen i en hæsblæsende affære.


Der er som regel gang i den, når FC Nordsjælland og Brøndby IF mødes, og søndagens opgør var ingen undtagelse. I alt blev det til seks mål - tre på straffespark - men det sluttede uden vinder, da begge hold scorede tre. 

Allerede i det første minut kom FC Nordsjælland frem til en stor chance, da Godsway Donyoh fik sendt en god flugter af sted efter et indlæg. Marvin Schwäbe var til gengæld på plads i Brøndby-målet og fik reddet.

Efter knap otte minutter kom FC Nordsjælland til en lignende chance, og denne gang udnyttede de den. Et indlæg fra Karlo Bartolec sejlede igennem Brøndby-forsvaret og endte bagerst i feltet, hvor Donyoh var løbet fri, og han bragede den sikkert i nettet.

Efterfølgende fik Brøndby også blandet sig, og Brøndbys fronttrio af Besar Halimi, Mikael Uhre og debutanten Simon Hedlund fik spillet sig til et par fine chancer, men det sidste manglende. Det gjorde det til gengæld også for FC Nordsjælland, der også kom til adskillige chancer ved Donyoh og Andreas Skov Olsen.

Simon Hedlund fik imidlertid noget ud af sit arbejde efter en halv times spil, da svenskeren blev nedlagt i FC Nordsjælland-feltet af Abdul Mumin og fremtvang et straffespark. Det tog Besar Halimi sig sikkert af, da han sparkede den midt i målet.

Efter 45 chancerige minutter gik holdene til pause ved stillingen 1-1, men efter pausen fortsatte begge hold de offensive takter. Og der skulle kun gå knap ti minutter, før anden halvlegs første scoring blev sat ind.

Brøndby slog kontra, og debutanten Hedlund sendte en skarp aflevering på tværs til Mikael Uhre, som nemt kunne sende 2-1-scoringen i mål.

Men den føring varede ikke længe, og blot to minutter begik Brøndbys Lasse Vigen Christensen straffespark i den anden ende, og fra ellevemeterpletten brændte Andreas Skov Olsen ikke. Den kun 19-årige FC Nordsjælland-angriber scorede dermed sit 12. Superliga-mål i denne sæson.

Målfesten stoppede dog ikke der, og ti minutter senere skulle bolden opgives igen. Denne gang var det igen værternes Donyoh, der var på spil. Mikkel Rygaard sendte en lang bold i dybden, hvor Donyoh var løbet fra Brøndby-forsvaret, og ghaneseren sendte med sin førsteberøring bolden forbi Schwäbe i Brøndby-målet.

FC Nordsjælland sendte igen bolden i nettet efter 75 minutter efter et frisparksindlæg, men denne gang blev målet annulleret for offside.

I sidste ende sluttede opgøret uden vinder. Brøndby fik nemlig udlignet med knap fem minutter, da Josip Radosevic sikkert sendte et straffespark i nettet. Straffesparket havde Hedlund fremtvunget, da han blev nedlagt ulovligt af Victor Nelsson.

Resultatet betyder, at Brøndby holder fast i tredjepladsen. 


SIDEN SIDST...

OP | NED