SIDEN SIDST...

OP | NED
09:02:2019 12:50
FCN-målsluger: U21-EM er et kæmpe mål

Andreas Skov Olsen er ekstra motiveret for at levere en god forårssæson, da han går hårdt efter at komme med U21-landsholdet til EM.


Andreas Skov Olsen bragede ind på Superliga-scenen i efteråret, hvor teenageren med sin fart, udfordringsstyrke og knastørre spark scorede 11 mål og var FC Nordsjællands største profil.

Søndag åbner den 19-årige angriber forårssæsonen sammen med sine holdkammerater, når Farum-klubben får besøg af Brøndby på eget (kunst)græs.

Og Skov Olsen kan slet ikke vente med at komme i gang og vise sig frem, for der er nemlig mere end top 6 på spil for ham. Til sommer spiller Danmarks U21-landshold EM, og her vil Skov Olsen rigtig gerne med.

- Det er et kæmpe mål at komme med til det. Det kunne være kæmpe stort. Det er noget, jeg også arbejdede på i efteråret - at skulle vise mig frem. Jeg er en af de unge på U21-landsholdet og ved godt, at der er en masse dygtige konkurrenter, men jeg arbejder på at komme med, og det er helt sikkert et mål at skulle præstere i foråret for at få en plads i den trup, siger Andreas Skov Olsen til Frederiksborg Amts Avis og tilføjer:

- Det gør bare, at man er endnu mere sulten, når man ved, at der er en fed slutrunde til sommer. Det er en ekstra motivation. Helt bestemt.

Andreas Skov Olsen var en fast del af U21-truppen i efterårets afgørende kvalifikationskampe og scorede sit første U21-mål mod Finland.


SIDEN SIDST...

OP | NED