SIDEN SIDST...

OP | NED
10:02:2019 11:38
FCM-træner inden forårspremieren: Det er det, vi alle brænder for

FC Midtjyllands cheftræner, Kenneth Andersen, glæder sig til forårspremieren, og truppen er sulten og klar.


Der er ét altoverskyggende mål for FC Midtjylland i dette Superliga-forår: At genvinde det danske mesterskab. Det ligner et parløb med FC København, der i skrivende stund er tre point foran Ulvene i toppen af Superligaen. 

FC Midtjylland har været på træningslejr i Dubai, og de forsvarende mestre har fået flere tilgange i løbet af vinterens transfervindue. Cheftræner Kenneth Andersen kan berette om en vellykket opstart. 

- Det bliver dejligt at komme i gang med Superligaen igen. Nu har den stået på træning i en lang periode, og selvom der har været testkampe og træningslejr, så er det bare noget andet at spille om point. Jeg føler vi har fået rigtig meget ud af pausen, og nu glæder vi os til at få overført tingene fra træningsbanen til kamp. Vi har arbejdet intensivt i begge ender af banen og testkampene har været positive, siger Kenneth Andersen til klubbens hjemmeside. 

Kenneth Andersen er ikke bekymret for sine spilleres motivation, inden det går løs med Superliga-foråret. 

- Når jeg er sammen med spillerne, kan jeg mærke deres glæde og sult. De ser virkelig frem til at komme igang i Superligaen og have noget på spil. Det er jo det, vi alle brænder for, siger Kenneth Andersen. 

FC Midtjylland tager hul på forårssæsonen mandag, hvor Vendsyssel tager i mod Ulvene. 


SIDEN SIDST...

OP | NED