SIDEN SIDST...

OP | NED
15:05:2018 21:27
FCM-chef om Zornigers Onuachu-kritik: Det klæder ham ikke

Svend Graversen mener ikke, at det klæder Alexander Zorniger at svine en FC Midtjylland-spiller til.


Der er en direkte duel mellem Brøndby IF og FC Midtjylland i toppen af Superligaen, og de to klubber bekriger nu også hinanden uden for banen, hvor der er mundhuggeri imellem klubberne.  

Efter mandagens gulddrama på Brøndby Stadion, hvor det endte med en 1-0-sejr til FC Midtjylland, var Brøndby IFs cheftræner, Alexander Zorniger, langt fra tilfreds med dommernes præstation.

Tyskeren var især utilfreds med, at midtjyderne var fuldtallige ved slutfløjtet, da han mente, at bllandt andre Onuachu burde nemlig have været vist ud. Det fortalte han efter kampen, hvor han tilføjede, at Onuachu læner sig opad en udvisning i hver anden kamp.

Den udmelding er de til gengæld ikke enige i, i FC Midtjylland. Tværtimod viser udmeldingen mangel på format af Zorniger, fortæller FC Midtjyllands sportschef, Svend Graversen.

- Jeg synes ikke, at det klæder Alexander Zorniger at komme med så markant en udtalelse om en af vores spillere efter kampen, hvor han sviner ham til, fortæller han til eb.dk.

Onuachu spillede fuld tid i opgøret.

Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.


SIDEN SIDST...

OP | NED