SIDEN SIDST...

OP | NED
09:02:2019 11:09
FCK-profil jubler over stærk defensiv

Andreas Bjelland har en rigtig god fornemmelse, inden FC København indleder foråret søndag mod OB. Specielt FCK’s defensiv begejstrer forsvarsstyrmanden.


Søndag klokken 18 er ventetiden ovre på Østerbro, når FC København tager hul på forårssæsonen i Superligaen med en hjemmekamp imod OB.

Løverne fører tabellen med tre point ned til FC Midtjylland og har set stærke ud i specielt defensiven i opstarten, hvor FC Roskilde, FC Astana, Örebro SK og New York City FC alle er gået fra banen uden at sende bolden i FCK-nettet.

Det giver centerstopper Andreas Bjelland en stor tro på tingene før kampen mod OB.

- Der er selvfølgelig stor forskel på træningskampe og Superligaen, men vi har stået godt på banen i træningskampene, og vi har ikke rigtig tilladt nogle chancer imod os. Det har været en rigtigt god opstart, så jeg har en god følelse inden søndag – det ser fornuftigt ud,” siger Bjelland til fck.dk og fortsætter:

- Vi har jo arbejdet frem mod det her gennem hele opstarten, så det bliver dejligt at spille om point igen og komme i gang med et vigtigt forår. Det bliver rigtig vigtigt at få en god start søndag, og jeg har en god tro på, at vi nok skal få de tre point.

Forsvarsstyrmanden var skadet i begyndelsen af opstarten, men er tilbage på fuld styrke. Han var på banen i samtlige 90 minutter i den sidste træningkamp mod New York City FC.

FC København og OB mødes søndag klokken 18 i Telia Parken. Kampen kan ses på TV3+.


SIDEN SIDST...

OP | NED