SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
10:08:2018 06:29
FCK-manager: Vi holdt hovedet koldt

FC København lod sig ikke påvirke af at komme bagud mod CSKA Sofia, og det gav pote i sidste ende.


Selvom det endte med et fantastisk resultat med en 2-1-sejr for FC København, var det langt fra en perfekt start, som det danske hold fik på kampen mod CSKA Sofia i kvalifikationen til Europa League.

Efter et kvarter kom løverne nemlig bagud, da Maurides bragte bulgarerne foran, men heldigvis responderede FC København godt på målet – særligt efter det røde kort til CSKA Sofia, hvorefter danskerne fik vendt kampen og vandt 2-1.

- Det er umuligt at sige, hvor meget det røde kort betyder, for det er heller aldrig let at spille 11 mod 10 i over en halvleg. De er et godt hold, og det var en stor kamp for dem, og de havde jo deres publikums massive støtte med sig hele vejen, så det var en hed atmosfære. Men jeg synes, vi holdt hovedet koldt og ikke lod os påvirke af det.

- CSKA havde en klar gameplan, og det var at slå kontra, og det gjorde de godt med deres hurtige spillere, hvor især Maurides og Despodov er gode. Vi havde bolden meget og spillede en god kamp, men når vi mistede den, gik det rigtig hurtigt den anden vej, siger Ståle Solbakken til fck.dk.

Solbakken er også meget tilfreds med at få et 2-1-resultat med hjem til Danmark.

- Vi stillede med et offensivt hold, og jeg synes, vi spillede god fodbold hele kampen, men det kostede også kræfter her i varmen, så mod slutningen måtte Fischer og Kodro bytte plads, og N'Doye var også træt. Men der er meget stor forskel på at vinde 2-1 og spille 2-2, og man kan jo hurtigt få en dødbold mod sig eller sådan noget, så det var vigtigt, vi holdt fast, forklarer Solbakken.


SIDEN SIDST...

OP | NED