SIDEN SIDST...

OP | NED
05:12:2018 14:39
FCK-anfører før Esbjerg-kamp: Vi skal og bør vinde

FC København er favoritter mod Esbjerg fB på søndag, og det er da også et opgør, Superligaens førerhold burde vinde, mener anfører Carlos Zeca. Han kan dog ikke love seks scoringer igen.


I lang tid var Esbjerg fB sæsonens helt store positive overraskelse (og er det måske stadig), men holdet er faldet i kadence på det seneste. Vi skal således tilbage til slutningen af oktober for at finde oprykkernes seneste sejr.

Anderledes glimrende form er FC København i. Der har ganske vist været et par svipsere i Europa League, men i Superligaen har holdet ikke tabt siden september måned. Det er da også nok til en førsteplads, så der er ingen tvivl om, hvem der er favorit til søndagens Esbjerg-besøg i nationalarenaen.

FCK-anfører Carlos Zeca vil ikke garantere, at hans hold scorer seks mål igen, som det var tilfældet mod AC Horsens i sidste runde, men vinde bør det.

- Jeg kan ikke love, at vi også scorer mange mål på søndag, og jeg kan ikke love, at vi vinder kampen. Men jeg kan love, at vi giver alt for det, og det er også en kamp, vi skal og bør vinde, siger Zeca til fck.dk.

Med 43 mål i 18 kampe er FC København da også blandt de hyppigst scorende i Superligaen, kun overgået af FC Midtjylland med et enkelt mål mere.

Da de to hold mødtes i begyndelsen af september i Esbjerg, var der aldrig rigtig tvivl om udfaldet. Dame N'Doye bragte FCK foran i det syvende minut, og i det 19. gjorde Viktor Fischer det til 2-0. Den sejr kørte FCK stille og roligt hjem.


SIDEN SIDST...

OP | NED