SIDEN SIDST...

OP | NED
09:01:2019 13:23
Et halvt år før tid: Vejle siger farvel til Agon Mucolli

Der var ingen udsigt til spilletid for Agon Mucolli i Vejle, og derfor er parterne nu gået hver til sit.


I sommerens transfervindue kiggede Agon Mucolli sig om efter en ny arbejdsgiver. Han var blandt andet på besøg i Silkeborg IF, men parterne endte ikke med at lave en aftale.

I stedet holdt han ved i Vejle Boldklub, men nu er det også slut for den 20-årige midtbanespiller, hvis kontrakt stod til at løbe ud til sommer.

Vejle har netop offentliggjort, at klubben har ophævet Mucollis kontrakt.

 Vi er kommet frem til en god løsning med Agon Mucolli og har i fællesskab ophævet den aftale, der stod til udløb til sommer. Agon Mucolli har været igennem vores ungdomsafdeling, hvor han var en markant spiller. Derfor føler vi og også forpligtede til at hjælpe ham videre i karrieren. Vi er ærgerlige over, at vi ikke i fællesskab med Agon kunne forløse det talent han besidder. Vi håber det bedste for ham i fremtiden og takker ham for indsatsen i Vejle Boldklub, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

Agon Mucollis lillebror, Arbnor Mucolli, er stadig på kontrakt i Vejle og spiller masser af kampe og ventes på et tidspunkt at rykke til en større destination end Vejle.

Agon Mucolli blev uvenner med den italienske træner Adolfo Sormani, og derfor har parterne ledt efter en løsning. Den er nu fundet.


SIDEN SIDST...

OP | NED