SIDEN SIDST...

OP | NED
07:11:2018 21:39
Esbjerg videre efter pokaldrama

Der måtte forlænget spilletid til, før Esbjerg fB gik videre til kvartfinalen i Sydbank Pokalen ved at slå Sønderjyske ud.


Der var sønderjysk lokalderby, da Sønderjyske onsdag aften tog imod Esbjerg fB i 1/8-finalen i Sydbank Pokalen.

Hjemmeholdet kom bedst ud til opgøret og fik skabt et par chancer, mens Esbjerg fB lavede flere fejl. Derfor ændrede John Lammers også hurtigt taktikken fra 4-3-3 til 4-4-2.

Det bevirkede også, at kampen kom til at foregå meget på midtbane, men begge hold fik ved henholdsvis Victor Ekani og Joni Kauko et par gode chancer, som dog begge blev reddet.

Derfor gik de to hold også til pause med 0-0.

På den anden side af halvlegen kom Sønderjyske stærkt ud og lagde pres på Esbjerg fB. Blandt andet blev Jeppe Højbjerg tvunget til en stor redning på afslutning af Johan Absalonsen, mens Christian Jakobsen sparkede returbolden ved siden af mål.

Efter 56 minutter kunne Esbjerg fB heller ikke holde stand længere, da Kees Luijckx scorede direkte på frispark.

Den leg ville Adrian Petre også være med på, så han scorede ligeledes på frispark og udlignede til 1-1 ti minutter senere.

Det var to hold, der satsede butikken på at undgå forlænget spilletid i slutningen af den ordinære tid, men den endte uafgjort 1-1 efter 90 minutter. Derfor skulle de to mandskaber i to gange 15 minutter.

I første halvleg af den forlængede spilletid var Adrian Petre tæt på at score på frispark igen, men denne gang gik den ud til hjørne.

Efter 99 minutter kom Agus Garcia højest på et hjørnespark og sendte Esbjerg fB foran med 2-1.

I anden halvleg fik Kees Luijckx rødt kort, og så så det svært ud for Sønderjyske at komme tilbage med en mand i undertal.

Det lykkedes heller ikke, og med sejren på 2-1 er Esbjerg fB nu klar til kvartfinalen i pokalturneringen.


SIDEN SIDST...

OP | NED