SIDEN SIDST...

OP | NED
11:07:2018 17:09
Esbjerg-træner inviterer van der Vaart: Han kan træne med her

Hollænderen Rafael van der Vaart træner i øjeblikket med i Zwolle, men står det til EfB-træner John Lammers, kan van der Vaart træne med i Esbjerg, hvis han vil.


Den nu tidligere FC Midtjylland-spiller Rafael van der Vaart holder formen ved lige i hollandske Zwolle, men skulle han have lyst til at vende tilbage til Danmark og træne, er han velkommen i Esbjerg fB.

Det er meldingen fra landsmanden John Lammers, der også er træner for Esbjerg fB.

Rafael van der Vaarts tid i FC Midtjylland blev en sportslig fiasko. Midtbanespilleren slog aldrig igennem og spillede i denne sæson bare otte Superliga-minutter for den danske klub, men rygterne er gået på, at han kan fortsætte i dansk fodbold.

I Esbjerg var både sportsdirektør Ted van Leeuwen og træner John Lammers interesseret i van der Vaart, men siden er van Leeuwen stoppet i den danske klub, og der har ikke været så meget snak om Rafael van der Vaart, hvis kæreste spiller håndbold i Esbjerg.

Men nu åbner træner John Lammers døren igen - omend det kun er på klem.

- Jeg har kontakt med ham, og jeg ved, at han i øjeblikket træner med i Holland, men han kommer til Esbjerg i næste uge. Hvis han vil, kan han træne med her. Men vi har ikke ret mange penge, siger John Lammers til JydskeVestkysten.

Rafael van der Vaart er blevet 35 år - han spillede på to sæsoner bare 17 Superliga-kampe for FC Midtjylland, hvoraf de 10 var fra start. Nu kan det næste kapital blive Esbjerg fB, men som John Lammers indikerer, er der ikke meget økonomi til at betale løn.


SIDEN SIDST...

OP | NED