SIDEN SIDST...

OP | NED
10:09:2018 09:38
Eriksen om landsholdskonflikt: Beder om en lille del af kagen

Ingen af de danske spillere tænker på pengene, når de spiller for landsholdet, siger Christian Eriksen.


Han har i den seneste uge stjålet avisoverskrifter med sine udtalelser om konflikten mellem DBU og landsholdsspillerne, men søndag aften sluttede Christian Eriksen så ugen af med at gøre det, som han med afstand er bedst til. 

Afgøre fodboldkampe.

Tottenham-danskeren scorede begge mål, da Danmark besejrede Wales med 2-0 i Aarhus, men kampen var ikke blevet afviklet, hvis ikke DBU og Spillerforeningen var blevet enige om en midlertidig aftale i torsdags.

I dag, mandag, starter forhandlingerne så om en ny, permanent landsholdsaftale, og her er det vigtigt for Eriksen at slå fast, at de danske spillere ikke udelukkende tænker på pengene, når de trækker den rød-hvide trøje over hovedet:

- Spillere er deres egne virksomheder, der tjener pengene på forskellige sponsor-aftaler. DBU tjener et stort overskud, og vi beder om at få en lille del af kagen. Jeg tror ikke, at der er nogen spillere, som tænker på pengene, når de spiller på landsholdet. Det er mere en godbid.

- Men hvis de tjener penge, så skal vi også tjene penge. Men det er ikke her, vi henter vores levebrød, siger Christian Eriksen til Ekstra Bladet og tilføjer, at han på ingen måde vil kunne acceptere en gentagelse af den seneste uges forløb.

Med andre ord håber danskeren på, at parterne kan nå frem til en aftale inden den næste landskamp mod Irland den 13. oktober.


SIDEN SIDST...

OP | NED