SIDEN SIDST...

OP | NED
10:01:2019 09:05
Erfaren Esbjerg-finne nærmer sig forlængelse: Vil gerne blive

Esbjerg fB har forlænget kontrakter med en række profiler i de seneste uger, og står det til 34-årige Markus Halsti, bliver han den næste i flokken.


Jesper Lauridsen, Rodolph Austin, Jeppe Højbjerg og Joni Kauko.

Alle de fire ovenstående navne har i de seneste par uger beslutter sig for at sætte pen på papir og forlænge deres aftaler med Superliga-oprykkerne fra Esbjerg fB. Det giver først og fremmest ro for vestjyderne, at man forlænger med klubbens mest markante profiler, men de nye kontrakter smitter også positivt af på resten af truppen.

Særligt på Esbjergs 34-årige midstopper Markus Halsti, der har kontraktudløb til sommer, men som nu fortæller, at han gerne vil blive i klubben lidt længere endnu:

- Når man er ung, tænker man ikke så meget over, hvem man skal spille sammen med, men når man når op i min alder, er det vigtigt, at der er noget kontinuitet og struktur på holdet. Det kan jeg se, at der vil være med de spillere, der har forlænget.

- Jeg ved godt, at der pludselig kan ske noget, og en spiller kan blive solgt, men der tegner sig billedet af et hold, som jeg gerne vil være en del af i næste sæson, siger den 34-årige finne til JydskeVestkysten og tilføjer, at han og klubben skal snakke fremtid i løbet af denne måned.

Esbjerg-anføreren holder dog stadig fast ved, at han gerne vil slutte karrieren med en sæson i hjemlandet.

Markus Halsti har spillet samtlige minutter for Esbjerg i Superligaen i denne sæson. 


SIDEN SIDST...

OP | NED