SIDEN SIDST...

OP | NED
11:09:2018 06:11
Enrique inden Kroatien-møde: Modric? Messi er verdens bedste

Spaniens nye landstræner er ikke tvivl om, hvem der har været verdens bedste fodboldspiller det seneste år, og det er ikke Kroatiens anfører Luka Modric, som han og Spanien ellers står overfor tirsdag aften.


Når verdens bedste fodboldspiller senere på måneden skal findes, er Lionel Messi ikke at finde blandt de sidste tre nominerede, da det er Cristiano Ronaldo, Mohamed Salah og Luka Modric, der skal kæmpe om titlen. 

En af de spillere skal i aktion tirsdag aften, når Luka Modric og Kroatien skal på besøg i Spanien. Spaniens nye landstæner Luis Enrique mener dog ikke, at Kroatiens anfører, Luka Modric, er et retvisende vinder af verdens bedste fodboldspiller. Han peger i stedet på sin verdensstjerne fra sin tid i Barcelona, Lionel Messi. 

- Hvis jeg skal nævne nogle fra Kroatien, vil jeg nævne Modric og Raktic. Men hvis jeg skal vælge verdens bedste spiller, vælger jeg Lionel Messi, sagde Luis Enrique på pressemødet inden tirsdagens kamp. 

Luis Enrique fik debut som spansk landstræner, da Spanien slog England på Wembley i lørdags, og tirsdag aften gælder det VM-finalisterne fra Kroatien.


SIDEN SIDST...

OP | NED