SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
13:11:2017 18:01
Englands landstræner: Neymar var pengene værd

Ifølge Gareth Southgate er Neymar den eneste, som kunne være så mange penge værd, som Paris Saint-Germain betalte for ham i sommerens transfervindue


Det er ikke kun i Danmark og Irland, der i disse dage bliver varmet op til landskampe. Men hvor kampen i mellem Irland og Danmark tirsdag aften har kæmpe sportslig betydning, er der lidt mindre på spil i venskabskampen mellem England og Brasilien.

På pressemødet forud for opgøret udtaler Englands landstræner Gareth Southgate, at holdet har stor fokus på brasilianernes Neymar. Han blev i år solgt for cirka 1,6 milliarder kroner, den højeste transferpris nogensinde. Men ikke desto mindre en pris, som Southgate mener er fair. Det skriver Sky Sports.

- Hvis der var én, der skulle være de penge værd, er det ham. Han er helt klart en af de bedste spillere i verden i øjeblikket.

England spillede fredag aften uafgjort mod de forsvarende verdensmestre fra Tyskland. Men ifølge Southgate bliver kampen mod Brasilien en endnu hårdere test for det engelske mandskab. For udover at have Neymar, er det brasilianske landshold også længere fremme i forberedelser til VM, og er tættere på at have fundet sin idealopstilling. 

- De har en meget klar spillestil, nogle fantastiske individualister og en utrolig fysisk tilstedeværelse. Så det er en anderledes udfordring for os. 

Kampen fløjtes i gang på Wembley kl. 21:00 tirsdag aften.

Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.


SIDEN SIDST...

OP | NED