SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
05:11:2018 19:22
Engelsk Dortmund-komet nyder samspil med Reus: Ser op til ham

Jadon Sancho nyder at spille sammen med Marco Reus i Dortmund og mener, at han kan lære meget af den tyske stjerne.


Borussia Dortmund buldrer derudaf i denne sæson, og i øjeblikket topper de Bundesligaen og deres Champions League-gruppe, mens de endnu har sæsonens første nederlag til gode.

Det skyldes ikke mindst et frygtindgydende angreb, hvor etablerede profiler som Marco Reus og unge kometer som 18-årige Jadon Sancho brillerer. Og for sidstnævnte er det en stor og lærerig oplevelse at spille sammen med Reus.

Sancho ser nemlig op til den tyske landsholdsspiller, som han også lærer meget af. Det fortæller den engelske komet ifølge Bundesligaens hjemmeside. 

- Jeg ser op til Marco Reus, fordi han er en fantastisk spiller. Jeg ser op til ham som et idol, fortæller Sancho, der nyder at spille med den tyske stjerne:

- Det er godt at få ham på banen og snakke med mig og give mig råd, for når han fortæller mig ting jeg hører, skal jeg bare holde det råd og lære som en spiller.

Sancho har, ligesom sin danske offensivkollega Jacob Bruun Larsen, gang i et gennembrud i den tyske storklub i denne sæson. Englænderen har indtil videre scoret fem mål og lagt op til syv i denne sæson, mens hans idol, Marco Reus, har scoret otte og lagt op til fire.


SIDEN SIDST...

OP | NED