SIDEN SIDST...

OP | NED
14:09:2018 07:08
Emery: Özil kan forbedre sig

Unai Emery roser Mesut Özils arbejdsmoral og fortæller, at han vil presse Mesut Özil til at genfinde sit højeste niveau.


Det har været en hektisk periode for Arsenal-stjernen, Mesut Özil, der er stoppet på det tyske landshold og angiveligt har haft kontroverser med sin nye manager, Unai Emery.

Emery har afvist, at der har været eller er problemer mellem ham og Özil, hvilket han igen understregede på torsdagens pressemøde op til Premier League-kampen mod Newcastle.

Og træneren brugte lejligheden til at slå fast, at den tyske playmaker er fokuseret på fodbolden.

- Mesut arbejder godt, og jeg vil presse ham til at blive helt klar til kampen. Det gælder hele holdet, siger Emery ifølge goal.com

- Jeg vil sætte ham i en position, hvor han kan gøre sit bedst; lægge afgørende aflevering, være tættere på feltet og score mål. Han arbejder for holdets skyld på at kunne hjælpe os med hans kvaliteter.

Arsenal-manageren lægger ikke skjul på, at Özil har plads til forbedring, men understreger samtidig, at klubben vil gøre alt for at hjælpe offensivspilleren på rette vej.

- Han føler det samme, som jeg gør. Han kan blive bedre. Han kan gøre mere. Vi vil hjælpe og give ham muligheden for at finde sine kvaliteter, siger Unai Emery.

Mesut Özil har været med i tre af Arsenals fire kampe i Premier League, hvor det hverken er blevet til mål eller assists. ’The Gunners’ åbnede sæsonen skidt med to nederlag, men har vundet de seneste to opgør mod West Ham og Cardiff.


SIDEN SIDST...

OP | NED