SIDEN SIDST...

OP | NED
05:12:2017 16:55
Ekspert: Der skal luges ud i FCK

FC København skal have gjort vinterrent i truppen, hvor der ifølge Jesper Thygesen ikke er kvalitet nok.


Normalt er FC København lig med suveræn kvalitet tangerende til det overlegne i Superligaen, men i indeværende sæson har mestrene i den grad været til at tale med.

I sommer sagde FC København farvel til Mathias ’Zanka’ Jørgensen, Ludwig Augustinsson og Andreas Cornelius, og det har fået skelettet til at vælte, da erstatningerne i Denis Vavro, Michael Lüftner, Carlos Zeca, Pieros Sotiriou og de øvrige spillere på holdet ikke har kunnet få spillet til at fungere.

Efter 18 kampe har de hele 17 point op til Brøndby IF, der indtager førstepladsen, og det er blevet til syv nederlag, som er flere tabte kampe end i de to foregående sæsoner til sammen.

Derfor mener TV3 Sports fodboldekspert, Jesper Thygesen, at det er nødvendigt at rense ud i truppen, hvis FC København skal vende tilbage til det høje niveau.

- Der skal luges ud. Der skal lige gøres stuerent en gang mere. Der er ikke rigtig blevet luget ud, for der er kun solgt store profiler. Og der er sket nogle store fejl i de indkøb, der er gjort. Der er købt for voldsomt mange millioner kroner, som jeg ikke kan se, hvoraf værdien er henne, siger Jesper Thygesen til BT Sporten.

Jesper Thygesen forklarer i artiklen også, at han mener, at der mindst skal sælges tre til fire spillere.

Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.


SIDEN SIDST...

OP | NED