SIDEN SIDST...

OP | NED
08:01:2019 15:51
Egypten bliver vært for Africa Cup of Nations

De afrikanske mesterskaber skal spilles i Egypten, er det blevet afgjort tidligere på dagen.


Normalt plejer de afrikanske mesterskaber - Africa Cup of Nations - at ligge i starten af det nye år, men fremadrettet er det en sommerturnering, og dermed kan klubber rundt omkring i verden glæde sig over, at de ikke er uden de afrikanske profiler en måneds tid i løbet af sæsonen.

Sidst, de afrikanske mesterskaber blev spillet, var der problemer nærmest frem til starten af turneringen, da Marokko blev frataget retten til at være værtsland for turneringen. Det var i 2017. I stedet blev det Gabon, der fik til opgave at være værtsland for turneringen, og igen op til denne turnering, har der været problemer.

Denne gang har det været Cameroun, der ikke har kunnet blive færdig med forberedelserne i tide, og så har nationen ganske enkelt mistet retten til at være værtsland for slutrunden, som i stedet blev sendt til afstemning.

Den afstemning er slut, og nyt værtsland er Egypten, der vandt foran Sydafrika - de eneste to nationer, der lagde billet ind på at stå for turneringen. Egypten, der tabte finalen for to år siden til netop Cameroun.

Seks måneder har Egypten nu til at få slutrunden på plads. En slutrunde, hvor der er 24 nationer med denne gang. De 24 nationer skal spille på otte forskellige stadions.


SIDEN SIDST...

OP | NED