SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
12:03:2018 12:13
Efter spytklat: MTG piller Carragher af Manchester United-kamp

Når Manchester United tirsdag spiller Champions League-retur mod Sevilla bliver det det uden Jamie Carragher på dansk tv.


Liverpool-legenden Jamie Carragher er kommet i store problemer efter, at en video viser, hvordan han sender en stor spytklat i retning af en Manchester United-fan og hans 14-årige datter. 

Carragher er ansat som tv-ekspert for Sky Sports men også bijobbet hos MTG og dermed også har en rolle som ekspert på den danske dækning af Champions League hos TV 3 Sport. 

Endnu er det uklart om den noget uheldige optræden får konsekvenser for Jamie Carraghers job hos Sky Sports, men MTG har reageret hurtigt og piller Liverpool-legenden af dækningen af tirsdagens Champions League-kamp mellem Manchester United og spanske Sevilla. 

- Det ser ikke godt ud. Han skulle egentlig have været på Old Trafford i morgen (tirsdag, red.) til United-Sevilla, og der har vi valgt, at han sidder over. Vi har sendt en medarbejder til Liverpool, så vi kan få det fra hestens egen mund, siger MTG Sports danske administrerende direktør, Peter Nørrelund, til Ekstra Bladet.

Spytklatten faldt blev sendt af sted fra Carragher efter Liverpools 2-1-nederlag lørdag ude mod netop Manchester United. Carragher havde dækket kampen for Sky Sports og var på vej i sin bil. Her kørte han undervejs ved siden af en Manchester United-fan, der drillede med United-sejren. 

Det blev åbenbart for meget for Liverpool-legenden, der rullede sit bilvindue ned og sendte en stor ladning spyt i retning af bilen med Manchester United-fanen, der også havde nedrullet vindue.

Episoden blev optaget på video af Manchester United-fanen, så det er ikke dokumentation, der mangler i sagen om den noget pinlige optræden fra tv-eksperten. Jamie Carragher har på sin twitter-konto undskyldt for sin optræden lige som han har haft ringet til pigen og faderen, der blev spyttet på.


SIDEN SIDST...

OP | NED