SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
13:09:2018 10:37
Dybalas gamle præsident: Han skifter klub til januar

Palermo-ejeren Maurizio Zamparini føler sig sikker på, at Paulo Dybala finder en ny klub til januar. Spilleren selv mangler ovenikøbet spilletid.


I denne sæson er Juventus-spilleren Paulo Dybala ikke kommet helt så stærkt fra start, som han gjorde sidste år. Det er også noget, som han selv har bemærket, hvilket også har haft betydning for spilletiden i klubben.

Det fortæller han om i et interview med den italienske sportsavis Gazzetta dello Sport under hans landsholdstur med Argentina.

- Hvis der er noget, der er helt sikkert, så er det, at jeg ikke kan vente med at komme tilbage til Torino og få min plads tilbage. Jeg vil helt sikkert tilbage for at spille, og jeg vil være klar til kampen på søndag. Samtidig er der kamp onsdag mod Valencia i Champions League, som er en turnering, der giver så meget motivation, siger Dybala.

Hvis man hører, hvad Dybalas gamle klubpræsident fra tiden i Palermo, Maurizio Zamparini, har at sige til Dybalas situation. Det gør han til RMC Sport, hvor han forudser, at Dybala snart er ex-Juventus-spiller.

- Han forlader klubben, fordi Juventus gerne vil have fat i 900 millioner kroner. Jeg regner med, at han skifter til januar til en spansk klub. Han har både tilbud fra Spanien og England. Juventus har mange mestre, og det er naturligvis svært at spille for alle. Dog er det naturligvis en god grund til at græde, når et fænomen på ham ikke spiller, siger Zamparini.

Paulo Dybala har spillet i Juventus siden 2015.


SIDEN SIDST...

OP | NED