SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
07:12:2017 12:58
Dortmund efter mislykket CL-kampagne: Vil vinde Europa League

Efter at være blevet slået ud i Champions League retter Dortmund nu fokus mod Europa League.


Dortmund var en del af den nok sværeste pulje i Champions League sammen med Tottenham, Real Madrid og Apoel Nicosia. Det tyske mandskab måtte strække gevær og havde ingen chance for at gå videre i det forjættede land med kun to point.

Det står i kontrast til Tottenhams 16 og Real Madrids 13 point, men den sparsomme pointhøst var alligevel nok til at sikre en tredjeplads, der som bekendt giver adgang til slutspillet i Europa League.

Og her er målet klart. Nu sætter Dortmund alt ind på at triumfere i Europa League som det første tyske hold siden Schalke 04 tilbage i 1997, hvor turneringen gik under navnet UEFA Cup.

- Vi ville gerne have gået videre i Champions League, men nu skal vi spille Europa League, og vi vil gå efter at vinde den med alt, vi har. Når vi har vores skadede spillere tilbage efter vinterpausen, ser det godt ud, siger manager Peter Bosz ifølge UEFA's hjemmeside.

Dortmund tabte den sidste gruppekamp med 3-2 efter en rædderlig første halvleg mod Real Madrid.

- Vi var ikke gode nok i begyndelsen og vi tillid dem at komme godt i gang, men derefter begyndte vi at spille godt og kom tilbage i kampen. Vi skulle vise, at vi kan være med på det her niveau, og det gjorde vi i begge halvlege. Det er godt for vores selvtillid, forklarer Bosz.

Der trækkes lod til Europa League på mandag.

Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.


SIDEN SIDST...

OP | NED