SIDEN SIDST...

OP | NED
14:09:2018 11:12
Donyoh drømmer stort: Vil prøve mig af i en større liga

FC Nordsjællands Godsway Donyoh håber, at han ligesom flere af sine tidligere holdkammerater på et tidspunkt kan tage skridtet videre fra Superligaen.


Han er kun 23 år, men han er alligevel den femteældste spiller i FC Nordsjælland-truppen. 

Foruden Mads "Mini" Pedersen er ghanesiske Godsway Donyoh tilmed den spiller i truppen, der har været en del af førsteholdet i længst tid, men på grund af skader er det kun blevet 51 kampe i den røde FCN-trøje.

Også i denne sæson har angriberen været inde og ude af holdet, men han føler sig nu klar nok til at hjælpe holdet regelmæssigt og få kickstartet en god sæson:

- Det var dejligt at nå de 50 kampe, men jeg ville gerne have spillet mange flere. Desværre fik jeg det meste af sidste sæson spoleret af en alvorlig skade, og et par småskader har også drillet mig her i starten af denne sæson.

- Men nu er jeg helt klar og fuldstændig fokuseret på, at det her skal være min sæson, og den starter nu, siger Donyoh til FC Nordsjællands spillere.

I sin tid i FC Nordsjælland har han kunne se holdkammerater som Stanislav Lobotka, Marcus Ingvartsen og senest Mathias Jensen tage skridtet videre til en større liga i udlandet, og angriberen lægger da heller ikke skjul på, at det på et tidspunkt også er hans mål at komme videre fra FC Nordsjælland:

- Mit drive er at gøre det så godt, at jeg også kan få chancen i en større liga, som så mange andre af FC Nordsjællands spillere. Det er min drøm at prøve mig af i en stor liga på et tidspunkt, siger Donyoh.

FC Nordsjælland møder lørdag Randers FC hjemme på Right to Dream Park med kampstart kl. 16.00.


SIDEN SIDST...

OP | NED