SIDEN SIDST...

OP | NED
10:10:2018 15:02
Divisionsklub vil flytte Brøndby-kamp: Det er vanvittigt

Boldklubben Marienlyst arbejder på at flytte pokalkampen mod Brøndby IF til OB's hjemmebane, men sportskoordinatoren er svært utilfreds med de krav, der gør, at 2. divisionsmandskabet ikke kan spille på egen hjemmebane.


Igen og igen må lavere rangerende hold flytte deres pokalkampe til Superliga-klubbernes hjemmebaner, fordi de ikke kan afvikle opgørene på egne baner. Når Brøndby IF i slutningen af oktober gæster Boldklubben Marienlyst, bliver løsningen dog et sted midt imellem.

Kampen skal hverken spilles på Marienlysts normale hjemmebane eller i Brøndby. I stedet arbejder hjemmeholdet på at flytte den hen på Nature Energy Park, som OB's hjemmebane hedder. Og i øvrigt rykke kampen til 22. november i stedet.

Marienlysts sportskoordinator, Simon Stasiak, er ikke imponeret over de krav, som hans klub er blevet mødt med, og som gør det nødvendigt at flytte kampen.

- Det er vanvittigt, at vi som klub ikke har mulighed for at efterleve alle de restriktioner, som der er i forbindelse med sådan en kamp, så vi kunne have spillet kampen hos os selv. Det er umuligt, siger Simon Stasiak til Sport Fyn.

2. divisionsholdet fra Odense mødte også Brøndby i pokalturneringens fjerde runde for to sæsoner siden. Dengang spillede de kampen på Brøndby Stadion i marts måned. Det blev til en 1-4-sejr til Brøndby.

Bliver kampen spillet på det store stadion i Odense, kan Marienlysts cheftræner se frem til et glædeligt gensyn. Carsten Hemmingsen spillede 160 Superliga-kampe for OB i sin aktive karriere.


SIDEN SIDST...

OP | NED